GYIK

A Doxmandról
Saját fejlesztésű termékeink Doxmand márkanévvel 2017. augusztusától érhetőek el. Termékeinket kizárólag a Doxmand márkanév alatt gyártjuk és forgalmazzuk. Részletesebb leírást a Rólunk menüpontban találhat.

Miért pont vadriasztók?
Nagyszüleim gazdaságában minden évben jelentős károkat okoztak a vadak, több megoldással próbálkoztak, de egyik sem volt igazán sikeres, mindegyiknek volt valami hátránya. Készítettem egy olyan vadriasztót, melyben ezek a hátrányok kiküszöbölésre kerültek, a siker nem maradt el, ettől kezdve a vadkár minimálisra csökkent, hamar híre ment a megoldásnak, így lett az ötletből sikeres termék.

Honnan tudjuk, hogy hatásos?
Olyan helyeken fejlesztettük, ahol szinte lehetetlen volt bármit is termeszteni, a vadak minden évben letarolták a termést, a Doxmand vadriasztóknak köszönhetően a vadkár minimálisra csökkent. Már több ezer elégedett gazda használja az általunk gyártott vadriasztókat Magyarországon. De, hogy ne csak beszéljünk róla, itt egy videó a működésről: így riasztja a vadakat a Doxmand vadriaszó!

Mi is az az ultrahang?
20Khz feletti, emberi fül számára nem hallható hangok. Bővebb leírás a Tudástárban: Minden amit az ultrahangról tudni kell!.

Nem sérülnek meg az állatok?
A vadriasztó változó időközönként, a vadak számára zavaró frekvencián szólal meg, mely számunkra nem, de az állatok számára zavaró, idegesítő. A folyamatos, magas hang annyira irritálja őket, hogy elszoknak a védett területről.

Milyen vadriasztási módszerek vannak?
Többféle módszer létezik, de ha két nagy csoportra szeretnénk bontani, akkor azt mondanánk, hogy van olyan amitől az állat megsérül (beleakad, megsebesül), ilyen például a villanypásztor, rémzsinór; a másik módszerrel nem okozunk kárt a vadállatban csak elriasztjuk (bűz, ágyú, és ultrahang)

Miért jobb a Doxmand vadriasztó?
A Doxmand vadriasztók az állatokban nem okoznak kárt. A működéshez szükséges energiát a napból nyerik, így semmilyen felügyeletet nem igényelnek, teljesen gondozásmentesek. Csak ki kell helyezni és bekapcsolni, és már riaszt is, mindaddig amíg ki nem kapcsolják.

A bűz és gázágyú?
A szag alapú riasztók hatása az idő múlásával csökken, újra kell itatni, az időjárás is befolyásoló tényező, így ezek alkalmazása sok időt igényel. A gázágyú időközönként nagy robajt csap, mely során számos panaszt lehet hallani a szomszédoktól, lakóktól, még ha távol is szólal meg a lakóközösségtől.

Nem kaptam hozzá töltőt. Nem fog lemerülni?
A termékben akkumulátorok találhatóak, melyeket merülés esetén a terméken található napelem tölt napos időszakban. Ha véletlenül hosszabb ideig nem érné napfény a készüléket (borús idő esetén), akkor se kell megijedni, elegendő energia halmozódik folyamatosan, hogy akár napokon keresztül megfelelő állapotban lehessen a készülék.

Huzamosabb ideig esős, borús, szeles idő volt, nem tesz kárt a készülékben?
Termékeink időjárásállóak, így borús, esős, szeles idő esetén is védik a területet a vadaktól.

Sokba került, ha kiteszem honnan tudom, hogy nem fogják ellopni?
Több ezer megrendelés során még nem kaptunk visszajelzést, hogy eltulajdonítottak volna vadriasztót, de egy kis ötletes álcával, pl. madárijesztőbe beépítve,könnyen észrevehetetlenné lehet tenni bármelyik termékünket.

Vadriasztók
Vadriasztóinkat a megfelelő helyre felállított oszlopra, vagy akár a területen lévő, megfelelő magasságú fára is felszerelhetjük, fontos azonban, hogy a napelemet elegendő napfény érje.

Rágcsálóriasztók
Irányítsa oda a hangszórót, ahonnan érkezhetnek a rágcsálók. A készüléket elhelyezheti az oldalára állítva , de lehetőség van a hátoldalán található rögzítők segítségével is felfogatni.

Hogyan tudok rendelni?
Rendelését leadhatja webáruházunkon keresztül, illetve e-mailben.

Kell regisztrálnom a vásárláshoz? Van valami előnye?
Regisztráció nélkül is lehet vásárolni, azonban kuponjaink aktiválását csak és kizárólag regisztrált felhasználók tudják igénybe venni.

Ingyenes a kiszállítás?
Igen. Termékeinket a GLS futárszolgálat szállítja ki, Magyarországon belül nem számítunk fel szállítási költséget.

Kapok számlát a vásárlásról?
Minden vásárlónk kap számlát a vásárlásról, mely a garancia igénybevételénél is fontos

Van a termékekre jótállás, garancia?
Igen, minden termékünkre 3 éves gyártói garancia van.

Ha megveszek valamit, de nem válik be mit tegyek?
E-mailben keresse fel ügyfélszolgálatunkat, majd egyeztetést követően élhet a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával, ha a garancia szerződésben leírtaknak megfelel a termék állapota. Az összeget az Ön által megjelölt bankszámlára utaljuk vissza.

Hogyan tudok fizetni?
Vásárláskor háromféle fizetési mód közül választhat:

  • Utánvét
  • Átutalás
  • PayPal és SimplePay online bankkártyás fizetés

Utánvét
A vásárlás végösszegét kézbesítéskor, készpénzben vagy bankkártyával kell a futárnak fizetni.

Átutalás
A rendelés végösszegét, a következő bankszámlaszámra kérjük utalni, a rendelési számra hivatkozva.

Cégnév: Doxmand Hungary Kft.
Bank: OTP Nyrt.
Számlaszám: 11737155-21453719-00000000

Paypal
A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, használatáról készítettünk egy rövid összefoglalót, amit ide kattintva érhet el.

www.paypal.me/doxmand

SimplePay
Az OTP Bank online fizetési módja, mely azonnali egyszerű bankkártyás fizetést tesz lehetővé.

Mennyibe kerül a kiszállítás?
A termékeinket a GLS futárszolgálat kézbesíti, melynek szállítási díja Magyarországon belül díjmentes.

Mennyi időbe telik a kiszállítás?
2-7 munkanap. A szállítást megelőzően értesíteni fogjuk. A várható szállítási időről bővebb információ az info@doxmand.hu e-mail címen kérhető.

Más is átveheti a nevemben a csomagomat?
Igen. A futárszolgálattól más is átveheti a csomagot.

Mikor jön a futár, milyen napszakban?
A futár a szállítás napján 8-16 óra között kísérli meg a csomag kiszállítását a megadott címre.

Nem vagyok egész nap az átvétel helyén. Mit tegyek?
A megrendelésnél lehetősége van megjegyzést küldeni a futárnak, vagy adjon meg egy GLS csomagpontot.
A csomagpont keresőt ide kattintva érheti el.

Rendeltem, de nem kaptam visszaigazolást. Mit tegyek?
Ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a rendelésnél az e-mail címet. Ellenőrizze a Spam, illetve gmail esetén a Promóciók mappát a postafiókjában. Amennyiben az e-mail cím hibásan lett megadva, vagy helyesen adta meg, de a Spam, és a Promóciók mappában sem találja a visszaigazolást, úgy kérjük írjon nekünk a rendelési adatok megadásával az info@doxmand.hu címre.

Milyen előnyöket élvez az, aki feliratkozik a hírlevelünkre?
Elsőként értesül legújabb fejlesztéseinkről és akcióinkról. Érdekes cikkeket olvashat, melyek a vadriasztáshoz kapcsolódnak. Adott időszakban a feliratkozók között vásárlási kedvezményeket sorsolunk ki.

Hogyan érhetem el az ügyfélszolgálatot?
Ügyfélszolgálatunkat hívhatja telefonon hétköznapokon 8-16 óráig a +36-30/692-8785 -ös telefonszámon, vagy írhat nekünk az info@doxmand.hu-ra.

Kosár
There are no products in the cart!
Vásárlás folytatása
0