Hívjon minket! 06-30-692-8785
E-mail: info@doxmand.hu

Tudástár

Hasznos tippek a vadriasztó telepítéshezEbben a cikkben megpróbáltuk összeszedni a vadriasztó telepítés lépéseit. Mivel nincs két egyforma terület, így minden terület védelme egyedi, de az itt leírtak jó támpontot adhatnak a sikeres vadriasztáshoz. Összegyűjtöttünk három jellegzetes területet is, amivel leggyakrabban találkozhatunk.

A legnagyobb félelemEbben a cikkünkben azt mutatjuk be, hogyan lehet elrejteni egy vadriasztót úgy, hogy azt avatatlan szem ne vegye észre.
 

  

 

A vadak védelmébenAmire sokan nem is gondolnak - Avagy a vadháló és a villanypásztor veszélyei.

 

Ismerd meg az ellenséged I. – Egerek, patkányokA sikeresebb rágcsálóriasztás érdekében nem árt ismerni a rágcsálók szokásait, tulajdonságait. Ebben a cikkben az egerek és patkányok viselkedéséről lesz szó.

Vadriasztók karbantartása és tárolásaEz a cikkünk leginkább azoknak szól, akik téli időszakban nem használják vadriasztóinkat, de hasznos információt nyújthat azoknak is, egész évben vadriasztókra bízzák területük védelmét.


Minden amit az ultrahangról tudni kell!Mindent az ultrahangról

Termékeinket az állatok hallásán alapuló érzékenységre alapozzuk, így ismernünk kell azok hallását, és a hangok általi viselkedésüket. Írásunkban bemutatjuk, hogy termékeinket mi alapján fejlesztettük, hogy valóban elűzzük a számunkra bosszúságot okozó vaddisznót, szarvast, őzt, illetve rágcsálókat.

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)