Hívjon minket! 06-30-692-8785
E-mail: info@doxmand.hu

Külső energiaforrás VR4 és VR8 típusú vadriasztókhoz, most kedvezményes bevezető áron december 31-ig!

Teljesítmény:4.5W

Méret: 165x165mm

Sokan félnek attól, hogy a hosszantartó zord idő befolyásolja a készülékek folyamatos működését. Ezért fejlesztettük ki ezt a plusz töltési lehetőséget partnereink segítségével, a visszajelzések és ötletek alapján. A külön csatlakoztatható napelem a 360 fokos védelmet nyújtó készülékek (amiknek nagyobb az energiafelvétele) folyamatos működését biztosítja.

Mikor kell kihelyezni a kiegészítő napelemet?

Akár tavasszal, akár nyáron is kihelyezhető, de első sorban őszi-téli időjárásra lett fejlesztve. FONTOS, hogy napos időben is lényegesen több energiát tud raktározni a készülék a kiegészítő napelem használatával, aminek köszönhetően rossz idő esetén sem kell félni a készülék lemerülésétől.

Nem elegendő kizárólag borús időben alkalmazni. Célszerűbb folyamatosan csatlakoztatva hagyni a készülékre ősszel és télen.

Miért jó a kiegészítő napelem használata?

Ősszel és télen „a Nap alacsonyabban jár az égen”, így a napsugarak beesési szöge is megváltozik. Így a készülékek tetején lévő, vízszintesen elhelyezett napelemet nem minden napsütéses órában éri erőteljesen a napsugár. Ennek kiküszöbölésére alakítottuk ki ezt a külső töltési lehetőséget.

  1. Hosszan tartó borús idő esetén is erőteljes töltést biztosít.
  2. Szórt fény (falevelek, faágak árnyékolása) esetén is erősebb töltést garantál.
  3. Függőleges elhelyezésének köszönhetően megoldást nyújt az alacsonyan járó napsugarak energiájának begyűjtésére.
  4. Nem áll meg rajta a por, hó, így könnyebben tisztán tartható, és töltésképes marad.

Hogyan kell kihelyezni a kiegészítő napelemet?

FONTOS, hogy a napelemet déli irányba kell tájolni, így tudja a legjobb teljesítményt elérni. Kihelyezése, és a készülékhez csatlakoztatása nagyon egyszerű: mindössze a mellékelt kábelkötegelők segítségével kell rögzíteni függőleges, vagy minimálisan megdöntött állapotban a készülékhez egy oszlopra, vagy karóra. Az a karó, vagy oszlop, amire a készülék van kihelyezve teljesen tökéletes erre a célra. A rögzítést követően egyszerűen csatlakoztatható a készülékhez, a csatlakozó kábel segítségével.

Kiegészítő napelem 4.5W

  • Gyártó: Doxmand
  • Cikkszám: nap-4.5
  • Elérhető: Raktáron
  • 7.493 Ft

  • Nettó ár: 5.900 Ft