Hívjon minket! 06-30-692-8785
E-mail: info@doxmand.hu

Tervezze meg saját területe védelmét

Elkészült legújabb programunk a Doxmand Designer – Vadriasztós védelem tervező, melynek segítségével a Google térképét használva, közvetlenül a Saját területén tervezheti meg területe ultrahangos vadkár védelmét. Nincs szükség többé papírfecnikre, lefényképezett rajzokra és találgatásokra. A program használata egyszerű, pár lépésben elkészíthető egy-egy terület védelme.

>> Doxmand Védelem tervező indítása <<

Védelem tervező használata:

 1. Keresse meg a védeni kívánt területet (számítógépen az egér görgetésével közelíthet)
   
 2. Felső ablakban válassza ki a vadriasztó típusát, majd a térképre kattintva helyezze el a  védeni kívánt területre:

  Új eszköz – A terven elhelyez egy új vadriasztót a kiválasztott típusból. (A térképre bal egér gombbal kattintva is elhelyezhet új eszközt)
  Összes törlése – Térképen lévő összes eszköz törlésre kerül.
  Név – Adjon nevet a tervének.
  Cím – A kész tervet elküldheti erre az email címre, hogy később is meglegyen.
  Mentés & küldés – Ha elkészült a terv, erre a gomba kattintva küldheti el a megadott email címre.

  Típusok jelölése:

 3. További műveletek:
  Forgatás – A kurzort az adott vadriasztó által lefedett területre húzva (sárga színnel jelölt rész), lenyílik egy ablak, ahol jobbra és balra forgathatja az eszközt, illetve törölheti azt.
  Áthelyezés – Vigye a kurzort a mozgatni kívánt vadriasztóhoz(sárgával jelölt részre), majd a jobb oldali egérgomb lenyomva tartásával az objektum mozgatható a térképen.


   
 4. Terv mentése – Írja be a “Terv neve” mezőbe az aktuális terv nevét és adjon meg egy email címet, majd kattintson a “Mentés & küldés” gombra, ekkor a rendszer elküldi a megadott email címre a tervet. A küldött emailben lesz egy link, amin keresztül a terv bármikor megtekinthető és módosítható, illetve a térképen elhelyezett vadrisztók koordinátái(Google Maps link).
   
 5. Vadriasztók telepítése – Okostelefonja segítségével, nyissa meg az emailben található vadriasztók utánni linket, ekkor automatikusan elindul a Google Maps alkalmazás, jelölve az aktuális vadriasztó helyét. Ezután nincs más hátra, mint odasétálni a megfelelő pontra és telepíteni az adott készüléket.
   


# De hogyan is kell ultrahangos vadvédelmet tervezni? Csináltunk egy tervezési segédletet, amiben összeszedtük a vadriasztó telepítés lépéseit: tovább a cikkhez!

A tervezőprogramban megadott terület értékek tájékoztató jellegűek, a vadriasztók tényleges hatása erősen függ a környezeti tényezőktől is.